/ Vardag / outfits /

Goodbyeeee

Helgen har passerat och imorgon har jag helg varje dag i två månader, för nu är det äntligen dags för min resa till Asien - som jag längtat!!! Jag slutade jobbet i fredags, vilket var så himla känslosamt men också så rörande. Att få höra och känna att man är uppskattad ❤️ vad jag älskar mitt jobb, och vad jag redan längtar efter att få träffa dem i maj igen haha. 


Jag har iallafall haft en väldigt bra sista helg, har umgåtts med mamma och Matilda väldigt mycket och haft mysiga trips till stan. Jag har träffar massvis med vänner på linneas roliga 20-årsfest i lördags och massa mer. Så det känns ändå bra att lämna Mönsterås i två månader. Men sen kommer vi till något som jag först nu börjar känna är väldigt jobbigt: jag har packat ner mitt rum. Mina saker ligger i flyttkartonger och det enda som finns i mitt rum är en säng och ett tomt nattduksbord. Jag har tagit bort hemnyckeln från min nyckelknippa, rensat alla mina grejer från toaletten och lagt ner i kartonger och mina garderober innehåller nu bara damm längst ner på botten. Fy vad jag kommer sakna världens bästa Kvarngatan 13. Jag har ändå flyttar ganska många gånger, men aldrig någonsin känt något. Men detta har verkligen varit hemma, och jag har blivit jag här 🙁 nog om det, jag är somsagt ändå väldigt taggad på vår nya lägenhet som jag kommer komma hem till istället. 

Nu ska jag faktiskt packa färdigt det sista, kolla flygbiljetter från Bali (så vi ens kommer dit haha...) och sedan sova en sista natt på Kvarngatan, och en sista natt i min egna säng på ett bra tag. Imorgon natt blir det på Köpenhamns flygplats golv😉 
Vi hörs, XX