/ Vardag /

SUNDAY

Shit, det har varit så mycket de senaste dagarna så jag har haft 0 tid. Men nu ligger jag här i sängen helt död efter en blueshelg = har tid att uppdatera er. 

I onsdags så var jag på 2års-kalas för världens bästa lilla kille, vi år god tårta och kollade på alla fina presenter han fick, bla bilen som han blev väldigt nöjd med. Efter det cyklade jag till kyrkan där vi i ungdomsgruppen hade avslutning nu innan sommaren, vi åt massa god mat och körde quiz. Bästa ungdomsgruppen ❤️
Jag fick sedan hem ett paket med dessa nya pjuks i samt ett par nya byxor som jag fkn lööööve!!
sedan kom den efterlängtade blueshelgen och vi alla tjejer var samlade båda dagarna för att festa & ha kul tillsammans. Dock inga bilder från någon av kvällen, utan bara denna från dagen då det var det klassiska bluesvädret - regn. (På bilden ser ni mina nya byxor förresten). Jag gick även och kollade på balen i lördags och de bilderna kommer upp i ett senare inlägg. 

För att sammanfatta blueshelgen så var den kanske lite sämre ån föregående år, MEN jag hade så roligt med alla mina tjejkompisar så det var värt, jävligt värt.