/ Vardag /

SUMMER

Hej på er! Jag vet inte riktigt vad som hänt men jag har tappat blogglusten totalt?? tappat lusten att läsa bloggar också vilken är sjukt eftersom jag läser ca 20 st varje dag och gjort i alla år liksom.
 Känner över väldigt mycket att jag inte har någon lust liksom, orkar inte ta tag i skolan utan vill bara ha sommarlov, orkar inte tänka på vad jag äter, orkar inte bry mig om hur många timmars sömn jag sover osv. Hoppas det slutar snart så man kan känna lite livsglädje typ haha!! 

Idag har jag iallafall haft en kanondag!! (bortsett från att hela skoldagen bestod av nationella proven i matten så vi körde alla delar förutom det muntliga) När jag kom hem solade jag lite hemma hos ebba & efter ett tag åkte ebba, jag & elma till hopptornet och solade ytterligare en stund och tog årets första dopp (!!!!) Sedan hade vi lite gött häng med ett par andra kompisar och spelade fotboll.
 Härlig dag som avslutades med att kolla på herrarnas match och sedan grilla. Imorgon är det vår tur att ha match och efter det ska jag direkt till älskade Eddies 1 års kalas/namn ceremoni där jag även ska sjunga - spännande. Nu ska jag kolla färdigt på en film sedan cykla hem, kram!