/ Vardag /

den stunden när iget fattar. man vill bara skrika ut!

jag blir så jävla ledsen. jag gråter nu, av egentligen ingen anledning känns det som.
när jag väl behöver ngn, så är jag alltid ensammen. när jag ringer, så har dom annat för sig!
hatar när ingen förstår mig, när man säger till att nej, du kan inte säga något så gör som det nästan iallafall, den stunden är jag så jävla rädd att min hemlighet som jag har, men som många ändå vet ska komma ut. mina bästa vänner, dom visste inte min hemlighet. att säga dom orden är faktiskt sjukt jobbigt för mig. men allt ni säger är att, nellie det händer alla! ja, det händer alla. men inte på mitt sätt!
nu är det ju självklart inte bara detta utan andra grejer, även fast jag itne minns så mycket av min barndom med min pappa så saknar jag tiden, saknar att han var där men egentlgen så var han ju inte där för han jobbade över hela världen medans jag och min mamma var kvar i sverige, i mönsterås. nu efter allt som hänt, misshandel för er som inte vet så vill jag inte att ni missuppfattar det så kolla här . det är det värsta som hänbt mig, och har vänt upp&ner på hela mitt liv. jag har aldrig mått så dåligt, socialen hit, socialen dit. förhör hit, förhör dit. rättegångar hit, rättegångar dit. pappar hit, papper dit.kuratorn hit, kuratorn dit. det var kaos. och allt det, kan verkligen ingen förstå, för ingen har ju exakt varit med om samma grej. ingen.  men somsagt, efter allt som hänt kan jag inte prata med någon, har svårt att komma över grejer som sånt. blir förbannad när det händer andra.skulle serisöst kunna skjuta sånna som gör grejer som det.
som rubriken, jag vill egentligen bara skrika ut till folk hur läget igentligen är och att ingen kan rätta till det som hänt. nu, nu ska jag fan tröstäta och ja, jag kan erkänna att det är väl lite patetiskt att jag skriver det här så det låter som ni ska tycka synd om mig, men jag vet inte vart jag ska skriva.. vil bara skriva av mig.