/ Vardag /

min helg

ja, det var ett tag sen jag bloggade känns det som! men jag har en förklaring, jag har varit i nabben i tre dagar!
ja, jag stack till ålem där alicia väntade på mig och vi packade henens saker och stack vidare med bussen till nabben där vi gick hem till madde, vi gjorde inte så mycket utan gick till hamnen där alex har sin båt där vi spenderade våran kväll i bara en timma! senare stack vi hem till madde tror jag, är faktiskt inte rikitgt säker på vad vi gjorde i måndags, har inget minne av det haha! aja, vi vaknade ju iaf hos madde igår, stack till måset där det väntades mat & sen fotbollsträning för mig, dom kollade på träningen och sen badade vi, eller jag badade.
vi fixade oss, stack ut & mötte steinar och vid tjugo över 10/11 så åkte vi till nabben igen!

så tisdagskvällen/natten/morgonen
spenderade vi återigen i alex båt där jocke&david också var.
vi hade mycket trevligt,dock blev det lite för mycket kände jag! magont, spyor, däckande dock klarade jag mig undan allt sånt där, wiking som jag är! haha! :D
jag hade kul hela natten & morgonen och jag & madde drog hem alicia på morgonen från båten, för att hon skulle med bussen till ålem vid 7 på morgonen så när vi kom hem till madde tog jag&madde på oss pyjamasen följde alicia till bussen, och dra åt helvete vad folk kollade hahah! 
vi somnade ngn gpng efter 7 och vaknade 1 då jag väckte madde lite efter och vi stack hem till måset för hennes nyklar och jag för mtt hem! hon stack hem lika snabbt och ja, sen har jag itne gjort ngnting alls!
kul att ni tog er tid att läsa, kram!

nu ska jag ta ut min chokladpudding ur kylen!
bild från google