/ Vardag /

SHIT POMMES....

.... vad länge sedan det var🙄 vad har hänt den senaste månaden förutom jobb & serietittande?Jag upplevde min tredje kosert med håkan i en full slottsruin. Så himla himla fin kväll.

 
Vi tjejer åkte ut med båten för sol, bad och ringåkande. 
 
Firade Emma som äntligen blivit 18!
 
Jag upplevde barndomsmusik på Vi som älskar 90-talet med Alicia & Linnea, himla rolig kväll som fortsatte med att jag åkte till bröderna B för årets grandfinale. Agerade lite fotograf under kvällen, och fasiken vad kul det är att kolla igenom bilderna dagen efter. 
 
 
Sedan så kom slutet av juli och äntligen äntligen äntlIGEN Emmabodafestivalen. Har varit så himla taggad på en festivalhelg med Elvira som jag inte umgåtts med på hela sommaren, och knappt hela året pga hon flyttat för studier. Och vilken fantastisk helg med henne, Sara, Elin och Micca. ♥ Har haft så roligt!!! 
 
 
Nu är det 6 dagars jobb som gäller, innan lite ledighet sönd-månd, sen jobbar jag bara tisdagen innan jag är ledig i nästan TVÅ veckor - LAJVET. Hoppas ni gillade min lilla life-update, nu ska jag återgå till serietittande. Och eftersom jag kollade färdigt Oitnb rätt så snabbt, så kollar jag nu Prison Break istället. Älskar! Har ni tips på andra serier?
/ Vardag /

OITNB

Varför har jag envisats med att inte kolla på denna serie tidigare? Okej, jag vet svaret (tycker det är mer najs att kolla serier när det finns massa avsnitt/säsonger ute - än att behöva vänta) men förstår inte hur jag har kunnat undvika att börja kolla bara 1 avsnitt....? SÅ bra iallafall. Kollar ni? Eller har ni någon annan favorit?

/ Vardag /

SNEAKER-LOVE

Innehåller adlinlks i sammarbete med Adviral


För att komma till alla REA-skor, tryck HÄR!

Sneakers, en människas life-saver. Passar till allt typ och är ju garanterat det bekvämast en kan bära. Jag älskar älskar älskar ju adidas, de levererar alltid! Shoppa loss nu när lönen kommit för några dagar sen ;) Själv får jag inte lön förrän i juli pga att jag inte jobbade något i Maj. Men den som väntar på något gott.....