/ Vardag /

TISDAG

What a day! Har faktiskt hunnit med mycket, gick upp relativt tidigt idag och tog en promenad följt av ett besök på hc. Åt sedan lite frulle, åkte till skolan för ett omprov > hem > bibblan > körövning och sedan en promenad med Sanna. Effektivt! Däremellan har jag hunnit slänga i en tvätt, testat min studentklädsel och haft soffläge med mamma framför biggest looser, mitt typ favoritprogram!!! Ola är min favvo<3 kollar ni?  
Efter allt detta hann klockan bli ganska mycket, och jag hade tänkt gå en promenad imorgon på morgonen också så ska hänga upp den sista tvätten och sova nu. Godnatt på er!

Något jag också hann med idag var att ta selfies:


/ Vardag / mina tips /

VEVAY

 
Lite då & då får jag hem paket från vevay (ett kosmetikmärke som är utan allergener & icke testade på djur, yey!!!). I mitt senaste lilla paket fick jag bl.a. denna ansiktsmask som jag älskar!!!! Jag har på sistone haft problem med ganska mycket ackne samt haft väldigt torr hur runt näsa och lite på kinderna så denna återfuktningsmasken är perfa i kombo med min dag- och nattkräm. Om ni också är sugna på vevays produkter, så har de ett erbjudande där du kan få hem ett kit gratis (porto tillkommer) följt av tre paket för 139kr/styck. Gå då in här: http://www.ithnordic.com/se/vevay
 
Inde de finaste bilderna på mig, but its the naked truth


 
/ Vardag /

:P

Och här ekar det tomt som vanligt, haha! Har iallafall haft drömmiga dagar som jag inte uppdaterat er om

Tex så åkte jag till pappa i Göteborg där jag först mötte upp Anna för uteserveringshäng följt av trerätters på vapiano. Dagen efter umgicks jag med mina (trötta) småsyskon hela dagen och gick till lekparken för att gunga, klättra och kasta sand haha... 

Jag åkte dock dit för att kolla på solala (världens bästa trio, ni måste kolla in deras Facebooksida eller youtube!! Så grymma) som jag fick av pappa i julklapp, så sista kvällen på min korta visit blev det far & dotter-tid som inte skett på jag vet inte hur länge. Vi drack  och åt gott & hade det jättetrevligt på konserten. 

När jag kom hem var det valborshelgen, och på fredagen hade vi den sista studentfesten som jag och min kompis sara anordnat. Det blev då förfest hos bästis och sedan en så kul kväll!

Valborgskvällen var lika kul den när vigiland spelade, som ni kanske kan se på mig och ebba haha? 

Vädret har sedan dess levererat ordentligt, och det har blivit många timmar i solen. Som tex här när vi hände i hamnen en hel dag.

Igår fyllde också denna pingla 18 år, världens bästa Ronja. Vi hade fixat en överraskningsfest för att sedan gå ut. 

Och idag blev det väl något av de bättre bakishänget på länge. Jag, ebba & Elma hade premiären med kanoten för iår (yesbox, vi älskar kanoter och det är vår typiska sommargrej) så vi paddlade ut till en ö och låg där och snackade och hängde. Sedan åkte vi hem till Elma för att grilla. 

Pretty nice days, huh?