/ Vardag / mina tips / mode /

3 SMARTA FAVORITER I VITT

God morgon, eller god förmiddag? ;)

Tänkte idag tipsa er lite om smarta val denna sommaren, nämligen köpa plagg som går att använda till fler tillfällen en bara till ett visst speciellt.
De flesta vet ju om NA-KD, och jag tycker de har så jäkla mycket snyggt!!! Såg en "snap-haul" som både ellinor och andrea hade igår och täntke att jag därför kunde dela med mig lite av mina 3 smarta sommarfavoriter i vitt därifrån. Ni kan själva klicka er in på https://na-kd.com/ och hitta era. 

Först ut är denna SJUKT snygga baddräkt, alltså så fin!!!!!  Passar lika bra till ett par höga shorts, jeans eller en kjol. 
 
Sedan har vi möjligtvis sommarens bästa sko också, dessa är från märket birkenstock. De passar perfekt till stranden, till vardags, eller till jobbet som jag har. 
 
Sist ut är denna klänning, som är lika fin till stranden, på stan eller tom fest. 
 
Sponsrat inlägg
/ Vardag /

TISDAG

En tisdag jag trodde skulle vara en ledig sådan behövde jag istället jobba pga vi inte har något folk, och som grädde på moset fick jag jobba över också. Jaja, jag hjälper ju personer som behöver och det känns bra iallafall.

När jag kom hem så lagade jag till egengjord glass, nämligen denna 👇🏽

och den var superdupergod, och det bästa? IT'S VEGAN!!
När jag käkat den så målade jag lite i min målarbok som heter något i stil med "måla dig lugn" and it works, för efter det somnade jag någon timme. Sen dess har jag bara legat här i min säng. Ska fortsätta med det samt kolla ett avsnitt av tslotat, vi hörs. Puss!!

/ Vardag /

WEDNESDAY

Tjillevippen!
Jag har precis ätit upp denna goda frukost som bestod av två avokadomackor, lite vindruvor och ett glas juice. Nu väntar jag på Ebba och Ronja så att vi kan åka ut till nya badplatsen på oknö för sol & bad. Älskar lediga dagar ❤️