/ Vardag /

STHLMIdag på morgonen åkte jag tillsammans med dessa tre👆🏽 till huvudstaden där vi stannar två nätter. Vi har hunnit med att äta världens godaste burgare (deras vegoburgare är det godaste jag ätit i hela mitt liv typ!!!! TIPS) på en restaurang som heter KÄK. Alltså jag tipsar verkligen!!!! Bra service & stämning samt svingod mat - och prisvärt. Gå dit!! Seriöst. Okej, nog om KÄK. 
Efter dessa fantastiska burgare åkte vi till Stadsteatern och kollade på en musikal som heter Cabaret och vilket show!! Riktigt bra. Och väldigt bra platser också, vi hade nämligen en egen loge?? E wtf, visste inte att sådant existerade haha. 
Nu är vi tillbaka på hotellet, visar bilder imorgon. Kram!
/ Vardag /

BREAKIE

Att selma ringde mig imorse och frågade om jag ville va frukost och sedan kommer med detta till mig:
Bäst!!!

Idag mår jag inte alls bra, halsen gör ont och näsan är täppt samt att jag är lite nere pga olika anledningar - men det blir bättre. Jag ska drick lite te och ikväll ska jag på ett möte, ha en bra tisdag. Kram!
/ Vardag /

SEN DAGIS


Att vi hållit ihop så länge, mina älskade små hjärtisar❤️

Festen igår var så himla rolig och det märktes väl idag när jag vaknade vid fkn 16.00????? Haha, att somna ikväll blir svårt tror jag. Idag är det iallafall alla hjärtans dag och jag och ebba, supersinglar som vi är åkte och kollade på "how to be single" och vi ger den 5/5, verkligen ett tips!! 
Imorgon sätter en ny vecka igån, sista veckan innan lov - kämpa!