/ Vardag /

SENASTE

Hej på er!! 

Nu är julhelgen över, och jag frågar lite sent - hur var er julhelg? Min var bra, jag tillbringade både den 23,24,25 & 26 på jobbet haha! Men det var fina dagar det också. Men jag hann dock med lite julfirande hemma hos mormor & morfar med massa god mat (mamma är bäst som gjorde hemgjorda veggo-köttbullar samt kroppkakor och så gjorde mormor en utsökt veggo-julskinka. 

Foxy var julfin med röd rosett runt halsen!

På juldagen sen, efter att jag jobbat 07-16 så var det dags för utgång med Matilda och vi hade sååå kul!! 

My best ❤️

Hoppas ni haft det bra i jul samt mellandagarna, kram!

/ Vardag / mina tips /

STRONGER

 
Inlägget innehåller affiliatelänkar1. Tights HÄR / 2. Gympåse HÄR / 3. Träningshandskar HÄR / 4. Hoodie HÄR / 5. Tights HÄR / 6. Sport-BH HÄR / 7. Shaker HÄR / 8. Träningstopp HÄR / 9. Tights HÄR


28 december och året börjar lida mot sitt slut och nyårsafton står på schemat. Mångas nyårslöften brukar ju vara att "ta tag i sitt liv" och börja träna,  jag själv har sagt så ett x antal gånger. Men för att ta tummen ur röva så att säga så behöver jag iallafall pepp och motivation, och snygga träningskläder funkar typ alltid. Och om det är så att ni är känner likadant som mig, so here you go - massa snyggt från STRONGER. 
Sponsrat inlägg
/ Vardag /

HEKTISKA DAGAR

Jag var ledig lördag-tisdag somsagt, men det har varit hektiska dagar ändå. Det har varit lucia och julfest och möten, men ack så roligt det varit. 


I tisdags var det min födelsedag och även lucia i kyrkan vilket var så fint. Så nöjd och stolt!

På onsdagen så var det back to work som gällde och på kvällen så var jag på Lions julfest och åt julbord samt framförde en låt och ta emot ett musikstipendium som de valt att tilldela mig, alltså.. No words! Så glad & tacksam, TACK!! 


Nu är jag ledig i helgen igen, så skönt. Igår var jag och vinade lite hos Linnea och sen åkte jag och Elma till Kalmar, sedan idag har vi haft mysdag på stan och shoppat samt ätit så jävla mycket mat på Thai silk så har fortfarande matkoma..... Planerna för ikväll är dock oklara, jag är lite sugen på utgång men får se hur det blir. Det blir som det blir. Ha en skön lördagskväll hörrni, kram!