/ Vardag / mat / mina tips /

NUTELLA/KINDER-MARÄNGER

De blev rätt platta - men goda!

I söndags så fick jag reda på att jag vann en tävling som ICA-butiken hemma hade, eller okej jag vann inte sen ändå för de hade räknat fel på utslagsfrågan så ICA själva hade gjort en miss. Men jag fick välja mellan priset som var (en surfbräda) eller en resväska med godis, och jag valde väskan. Det visade sig vara bättre än det tänkta priset, för resväskan var proppfull med godis från kinder, eh alltså dröm!!!!!! Så när jag gjorde dessa maränger blandade jag ner nutella och hackade ner kinder-choklad, så gott!!

Nästa gång blir det dock veganska, stay tuned!

/ Vardag / outfits /

DRÖMHELG

Gårkvällens outfit, kjol från H&M och topp från Nelly.

Hej på er!
Det va ett tag sen sist, men jag har haft så sjukt mycket jobb så jag har inte gjort annat än varit på jobbet & kommit hem för att sova och sen tillbaka igen. Veckan som var jobbade jag tis-tis utan ledighet + övertid, så när jag gjorde mitt sista pass i torsdags sprang jag nästan hem haha. Nu har jag ledigt om jag vill till den 5 september, men om jag känner mig själv rätt så lär jag väl jobba ändå.
Nog om jobb nu! Jag blev somsagt ledig i torsdagskväll, och när jag kom hem från jobbet bytte jag vara om och efter 22 någon gång så kom tjejerna och hämtade upp mig och vi påbörjade tripen till Haverdal. Ebba flyttar ju nämligen till NZ på tisdag (😭) så vårat sista tjejhäng höll till i Ebbas sommarstuga. Och det har varit sååå jäkla kul. Kommer göra ett annat inlägg + bilder om det senare, men vi hade iallafall en kräftskiva på fredagen & gick ut på lördagen, vilken var väldigt kul. Jag har även filmat en hel del under helgen för hade tänkt att försöka mig på att klippa ihop en liten vlogg om helgen, men vi får se hur det går😁 vi hörs!