/ Vardag /

FRIYAAAAY

Äntligen fredag!!!! Jag går alltid kort dag på fredagar och slutar redan vid 12.10. Dock har det varit väldigt onödigt & segt att gå till skolan de två senaste dagarna pga vår drive ligger nere vilket gör att vi inte kan jobba, så irriterande med tanke på att vi har så mycket att göra.

Nog om det, jag har iallafall helg nu och det är så efterlängtat. Ikväll ska vi i kören ha lite kör-mys, vi ska sova i kaffetorpet ute på oknö, laga tre-rätters och kolla på film. Så jag börjar helgeb lugnt vilket är skönt. Nu ska jag äta ost & kex och dricka min favvodryck just nu: saft som smakar piggelin (dröm!!!). 


/ Vardag /

NLY TREND


Använder denna allt för lite, men visst är den fin? 

Jag håller just nu på att hänga in alla sommarklänningar och andra sommarplagg i min andra garderob så att lite hästägare tröjor får hänga på min klädhängare och i en annan garderob. Har behövt ta tag i garderob & städning av rum hur länge som helst, men aldrig fått motivation eller tid till stt göra det - men nuså. 
/ Vardag /

-


Ok, skitkass bild men.....hur fint & gulligt är inte detta nattlinne? Så fint upptill med volangkanten och banden som går sådär inåt. Synd att det är ett just nattlinne och så genomskinligt annars hade jag använt det alltime.
(Och ja, jag ska städa rummet & bädda sängen)