/ Vardag / resor /

LOVE LIFE

Heeej!!! Hur mår ni?? Jag mår SÅ BRA!!!  Jag har spenderat några dagar här nere nu och jag är helt in love. Hittills har jag slappat på stranden, ätit middag med släkten som jag inte varit samlad med på hur länge som helst, åkt på äventyr som innehöll att tex bada vid ett vattenfall, strosat runt på alla olika marknader, käkat god mat, ölat på en pub, testat på nattlivet och idag så gjorde jag, min syster och våra kusiner + farbror och hans fru forsränning!!! Alltså wow, det var en upplevelse i sig. Det var sååå kul!! Mina kusin Maja använde sin GoPro, så väntar på de bilderna samt de bilderna vi köpte efteråt. Visst låter allt kul?? Och det bästa??? Jag har massvis med dagar kvar. Planerna för kommande dagar är att vi imorgon åker vidare till Gili Islans som ligget en bit härifrån, vi ska spendera två nätter där och sedan åker vi tillbaka hit fast istället för att bo i Sanur så har jag & melinda bokat de sista nätterna i Kuta, Whii!! 
 
Jag uppdaterar mer sen, kram!!


/ Vardag / resor /

JOE & THE JUICE


Nu är jag framme i Köpenhamn och har precis kommit ur säkerhetskontrollerna, som tog en evighet (!!). Och det enda jag kunde tänka på i den långa kön var Joe & the Juice. Så gissa vart jag sprang typ när jag gått igenom? Dit, såklart. Beställde favvisarna: avokado-mackan & iron men-juicen, you've gotta try it. Ska boarda planet strax, flyger till Amsterdam nu, sen Singapore och sedan imorgon vid ca 14 svensk tid är jag framme på Bali. Whiii!! Det händer nu! 
/ Vardag /

BALI NEXT

haha alltså skäms så mycket över min dåliga uppdatering....Men jag har så sjukt mycket med skola, musikal & ungdomsråd samt kyrkan sä därav får bloggen lida hehe. Men efter höstlovet har jag praktik, så då hoppas jag att det blir bättre trots alla grejer jag har att göra med på eftermiddagarna & kvällarna. Dock är det nu en paus av allt detta, för under höstlovet åker jag nämligen till..... BALI (!!!!) jag flyger ner dit själv (hjälp!) och sedan möter jag upp lin syster där nere. Vi ska såklart hälsa på släkt, eftersom mina kusiner bor där. Även farmor, mina andra kusiner + farbror är där nere och hälsar på så det ska bli superkul att få träffa dem också. Dock kommer vi inte umgås så jättemycket med den utan har planerat att göra andra grejer, tex ska vi åka över till Gili Islands och bo där två nätter, snorkla, åka sån där båt genom en flod osv. Rätt tajt schema men ska bli SÅ skönt att få komma bort från all stress i vardagen och bara få njuta av värmen och sällskapet av min älskade syster igen ❤️ Längtar!