/ Vardag /

PLUGGMODE


Just nu

Idag är jag hemma från praktiken då jag fick oturen att helt plötsligt må SKITdåligt igår efter lunch. Fick jätteont i magen och kände mig spyfärdig så valde att åka hem runt 2, tråkigt dels för att missa tid på praktiken men också för att jag missade Jennys & Staggs köning!!!!!! Har fan maximal otur när det kommer till kårevenemang, missade liksom pubrundan pga blev magsjuk. Jaja, idag mår jag bättre men stannade hemma för att inte riskera att dra med några bakterier eller virus till sjukhuset😁 Så jag sitter just nu på biblioteket och försöker plugga på min diabetesuppgift som är en del av gymnasiearbetet, phjuu - detta är bara en av alla uppgifter jag behöver göra. Har så jävla mycket i skolan trots min praktik nu. Men men, det är bara att bita ihop. Önska mig lycka till, kram!
/ Vardag / resor /

RIVER RAFTING

Hej på er!!! Alltså jag är ledsen för att jag inte uppdaterar, men jag är just nu på praktik på sjukhuset där det är långa dagar, är inne i slutproduktionen med musikalen + att rugbyn närmar sig med stormsteg och det arbetet börjar på riktigt nu. Utöver det så har jag massa annat att göra, så ja.. tiden finns inte till, tyvärr. 

MEN, nu har jag något väldigt roligt att visa er - bilderna från river-raftingen vi gjorde på Bali. Det var så sjuuukt kul och jag skulle lätt göra om det!!!!! Får världens rus av att kolla på bilderna. Jag har jättemånga bilder, men denna dag var jag så jävla ful rent ut sagt + att hjälmen gör mig dubbelt (!!) så fulare och får mig att se ut som ett ägg hahah!! Så dessa bilder får duga hih. Ska visa er resten av bilderna från Bali någon annan gång, kram!!