/ Vardag /

SUNDAY

Shit, det har varit så mycket de senaste dagarna så jag har haft 0 tid. Men nu ligger jag här i sängen helt död efter en blueshelg = har tid att uppdatera er. 

I onsdags så var jag på 2års-kalas för världens bästa lilla kille, vi år god tårta och kollade på alla fina presenter han fick, bla bilen som han blev väldigt nöjd med. Efter det cyklade jag till kyrkan där vi i ungdomsgruppen hade avslutning nu innan sommaren, vi åt massa god mat och körde quiz. Bästa ungdomsgruppen ❤️
Jag fick sedan hem ett paket med dessa nya pjuks i samt ett par nya byxor som jag fkn lööööve!!
sedan kom den efterlängtade blueshelgen och vi alla tjejer var samlade båda dagarna för att festa & ha kul tillsammans. Dock inga bilder från någon av kvällen, utan bara denna från dagen då det var det klassiska bluesvädret - regn. (På bilden ser ni mina nya byxor förresten). Jag gick även och kollade på balen i lördags och de bilderna kommer upp i ett senare inlägg. 

För att sammanfatta blueshelgen så var den kanske lite sämre ån föregående år, MEN jag hade så roligt med alla mina tjejkompisar så det var värt, jävligt värt. 
/ Vardag /

TORSDAG

Jag trodde jag publicerade ett inlägg igår men tydligen inte..? 

Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Inte alls mycket, gick i skolan i måndags och även tisdagen dock kände jag mig väldigt hängig så kunde inte äta på hela dagen och på kvällen när det var pubrundan (som jag tillsammans med kagg & staggs nöjesansvariga har anordnat) så kunde jag bara vara med första rundan sen fick mamma hämta mig och jag åkte hem och spydde samt intog febern som låg på 39 grader. Igår mådde jag bättre och tog mig faktiskt till ungdomsgruppen där vi bakade muffins till blusen & sedan pizza till oss själva - mysigt! Fick dock inte i mig så mycket då det var det första jag ätit på 2 dagar. Jag tänkte att jag mådde bra idag också men icke, åkte hem från skolan med en temp på 35 (??) grader och ska nu försöka få i mig lite att äta så att jag inte svälter ihjäl mig. Måste måste måste bli frisk så att jag kan åka till Norberg imorgon!! :( kan ni alla hålla era tummar för mig?? 

Här får ni lite bilder/ Vardag /

SUNDAY

Idag är en riktig film-dag. Trött sen gårkvällens 18årsfest för Alicia & Elma och så regnar (haglar) det ute. Jag kommer visa er bilder från gårdagen någon dag framöver, nu ska jag bara ligga i sängen och slappa innan jag ska iväg kväll på körövning.