/ Vardag /

TIDIGARE IDAG

Idag efter skolan så gick jag & Alicia till espresso house och tog en chailatte (och hon tog en kycklingbagel som såg SÅ god ut). Jag fixade med mitt personliga brev och sökte ett jobb till sommaren samt kollade igenom dokumentet inför provet imorgon. Åkte sen hem och åkte till kyrkan där jag spenderat min kväll och nu ska jag försöka fixa ihop en uppgift som jag har redovsning på imorgon. Kram!
/ Vardag /

FKN LOVE LIFE (!!!!!)

För några dagar sen så bokade jag och mina tjejer resa till.......AYIA NAPA!!! Är så taggad på denna resa. Vi åker dit i slutet av sommaren samtidigt som tre andra tjejgäng åker dit så vi kommer vara ett stort gäng tjejer där nere och festa, sola och bada och ha svinroligt. Åh, är SÅ taggad inför denna resan!! 
 
här ska vi nog trivas hehe
 
/ Vardag /

BRA DAG

sov ut imorse till lite efter 10, låg kvar i sängen och betade av några avsnitt av biggest loser och har precis gjort en frukost bestående av en massa keso mellan mackorna & lite vitaminer från apelsinerna. Älskar keso & älskar apelsiner❤️❤️❤️ Ska kolla färdigt detta avsnitt av biggest loser nu och sedan ta och fixa iordning mig för att åka in till stan och träffa.....PAPPA!! Har inte träffat honom på så länge nu så känns skönt att ha lite tid med honom. Ni får ha en bra dag, för det ska jag ha. Kram!