/ Vardag /

GUESS WHAT...

...jag ska om några veckor jobba som funktionär på Öland roots vilket jag tycker ska bli askul!! Jag hinner ju inte med någon festival i sommar pga jag jobbar och inte får ledigt, men just under Roots var jag ledig. Jag har aldrig varit på Öland roots innan, så därför tycker jag att jobba som funktionär blir jättebra. Har någon utav er varit på roots eller ska ni/har ni varit på någon annan festival? 

Hoppas vi ses!!
/ Språkresa 2013 / Vardag /

THROWBACK


För ganska exakt två år sedan så åkte jag och bästis på språkresan till Brighton, vilket är helt sjukt. Jag önskar ungefär hela tiden att få göra om en sådan här resa, för det var så jäkla jäkla kul. Jag träffade nya vänner (som jag har kontakt med idag!), ökade mitt självförtroende när det gäller att våga saker och såklart så fick jag lite bättre engelska. Sedan känns det som att det var en sak jag & Elma gjorde tillsammans som ett slags avslut. Vi har varit vänner sen barnsben och vi har gjort så mycket resor tillsammans. Därför kändes denna resa som ett avslut på oss två tillsammans och ett välkomnande till att vi från och med då skulle göra alla saker, fortfarande tillsammans, men också med våra andra nya bästisar som vi hittat under högstadiet och gymnasiet. Okej, jag vet inte om jag fick fram min mening med texten eller ifall den låter helt jävla råknas, men jag tror (och hoppas) att iallafall Elma fattar vad jag menar. Haha, anyway - åk på språkresa, det är kul! Kram
/ Vardag /

MANANA MANANA

Förra veckan så åkte vi in ett gäng till Kalmar för att främst fixa tält till två som skulle till Bråvalla, men också för att käka. Vi hamnade på Manana Manana's uteservering, vilket var så mysigt. Älskar  kombon sommar, uteservering och bra vänner. Jag tog kyckling, vilket var gott men hade hellre tagit deras pasta som matilda tog för den var...magisk. Så jäkla god. Tips!!