/ Vardag /

FRÅGESTUND

Jag vill nog allt ha en frågestund, det var väldigt väldigt länge sedan. Dock hade jag tänkt göra lite annorlunda - nämligen att ni ställer frågor via ett ask.fm-konto som jag skapat för detta. Det blir lätt så att man inte vågar ställa frågor just för att jag kan leta reda på vem det är (eller så  är det iallafall för mig, oavsett om det är en fråga vart en person har köpt en viss grej). Vet inte alls hur det blir, men tänkte iallafall testa det. Så hit me med frågot på mitt ask-konto så svarar jag på alla frågor i ett inlägg på bloggen någon gång under nästa vecka. KRAM!! 
 
Gå in och ställ massa frågor hääär!!! http://ask.fm/nellieasen (ni får självklart kommentera frågor också ifall ni känner för det) 
 
Vill bara förtydliga att ni inte kommer kunna se några frågor på mitt ask-konto då jag svarar på dem på bloggen istället för på den där ask-sidan. 
 
 
/ Vardag /

tb

fylls med sådan glädje när jag kollar tillbaka på alla bilder från sommaren, här ovan ser ni några stycken att alla hundra. Längtar så mycket till våren och sommaren kommer, jag blir som en annan människa. Vilken årstid tycker ni är bäst?? 
 
 
Ps. Eftersom bloggningen suger och jag har rätt mycket i skolan osv - skulle en frågestund vara bra? 
/ Vardag /

KÄMPA

alltså min blogg suger just nu, I know!!! men jag fkn drunkar i plugg pga att jag under höstterminen inte lagt ner jobb på uppgifter som ska göras, så ska ta tag i allt som jag ligger efter med nu - önska mig lycka till!