/ Vardag /

SPA

haha och här ekar det tomt som vanligt😄😄 hur mår ni? Jag mår ändå helt okej, höstens stress har släppt men ligger fortfarande efter lite med skolarbeten som var tänkt att bli färdiga nu under lovet..dock ändrades det då jag börjat jobba, och tillbringar ledig tid till att sova och umgås med vänner. Men efter nyår ska jag sätta igång, haha!!
Påtal om nyår så fräschade jag och tjejerna upp oss inför morgondagen genom att ha en liten spakväll hemma hos ebba. Vi bastade, åt massa gott, gjorde ansiktsmask osv. Känner mig som en ny människa haha! 


Egentligen är det helt stört att vi imorgon avslutar detta året och går in i 2016??? Vad fasiken hände med tiden? Men det har varit ett bra år, och om jag hinner imorgon sp tänkte jag gå igenom det. Vi hörs, kramar!!
/ Vardag /

BALI

Just det, jag hade en blogg också.... Och som vanligt kommer jag med förklaringen "jag har verkligen inte haft tid" men helt ärligt, så har jag verkligen inte det. Rugbyn tog sin tid, ungdomsrådet tar sin tid - har en medlemsrapportering att skriva in, en verksamhetsberättelse samt en ekonomisk berättelse att skriva och tillslut årsmötet på tisdag. Musikalen som jag jobbat med hela hösten är också över nu, efter en helt underbar helg full med föreställningar. Och nu är det över, känns helt tomt. Detta år var det extra känsligt att det var över, eftersom det också var mitt sista... Men men, jag är så glad att jag varit med om detta eftersom det har varit bland det roligaste jag gjort - inget slår adrealinkicken av att stå på en scen med fulsatt publik. 
 
Men nu till vad inlägget skulle handla om, BALI!!! jag ska nämligen lägga upp de sista bilderna jag har (dock är dessa bilder inte alls bra, då de är tagna med min dåvarande pissiga iphone - men det får duga)
 
 
Nu ska jag plugga vidare, hörs!