/ Vardag /

TACOO


Igårkväll så gick jag över till min kusin där jag blev bjuden på tacos, vilket var så mysigt ❤️ Efter det gick jag hem och slocknade direkt. Dock har det hänt något med mig sen jag var i napa, jag har börjat sova jättedåligt. Vaknar runt 2 på natten, ligger vaken & somnar om. Sedan vaknar jag runt 4-5 igen och försöker somna om igen, vilket är såå jobbigt. Det kanske är för att jag är sjuk, vad vet jag - hoppas det slutar snart iallafall. Snart ska ni iallafall få bilderna från ayia napa, kram! / Vardag /

SHUU

Ekat tomt här...igen... 
Men jag har verkligen inte haft tid innan eller under resan till ayia napa, som jag kom hem från igår. Jag är typ tom, för vill verkligen inte vara i Mönsterås och gå i skolan nu utan vill bara tillbaka dit och leva life. Jag har inte kollat igenom bilderna på kameran än eller lagt över dem, men så fort jag gjort det så kommer jag visa er massvis med bilder (tror de är helt ok för att kunna visas här haha). Så länge får ni denna, kram!!


/ Vardag /

EN DAG PÅ SJÖN

Hej på er! 
Alltså jag har varit sämst på att uppdatera er här men har inte rikitgt haft någon ork eller tid hehe. Lovar att jag ska göra en liten återblick. Idag har jag iallafall varit barnvakt (är fortfarande iofs). Så på förmiddagen spelade vi fotboll och efter att Eddie fått i sig sin lunch så åkte jag, mamma, Eddie, min moster & mina två kusiner ut på sjön. Vi la till vid en liten holme och fikade & badade benen (ingen vågade slänga sig ut haha) sedan åkte vi hem. Eddie tyckte det var jättekul & på vägen hem fick han även sitta i knät på Calle och körs båten, då var han stolt. 


Nu ska vi grilla lite allihopa & sedan får jag se vad som händer ikväll. Kram!