/ Vardag /

VALBORG

Heeej!!! Alltså denna dagen har varit så jävla hektisk!!! Har haft så mycket idag på praktiken, MEN jag ska inte klaga för jag lär mig så mycket. När jag hade jobbat färdigt ifallafall så åkte jag hem & gjorde mig iordning för att senare åka ut till elma där vi tjejer grillade och åt massa gott. Jag & ebba lämnade dock tjejerna eftersom hon kör ikväll och jag åker med då jag också är nykter ikväll. Nu ska vi tillbaka för att äta kladdkaka och sedan köra till festen. Hoppas ni går en bra ikväll, kram!! 

världens bästa tjej ❤️


/ Vardag /

UPPTAKT 15

Alltså är så dålig på att uppdatera hör nu, men det händer inget i mitt liv förutom att jag har praktik varje dag. 
Tänkte ifallafall visa de bilder jag har från upptakt. Blir så glad av att se bilderna för vi hade såå kul ❤️❤️Nu är klockan mycket & jag måsta sova. Ska upp tidigt imorgon igen för börjar praktiken vid 07.15 och jobbar till 15.30. Måste sedan skynda mig att duscha & göra mig iordning innan vi tjejer ska grilla & förfesta hos elma. Mer om det imorgon, puss hjärtisar 

/ Vardag /

GRYM (!!) HELG

alltså wow!! Denna helgen ❤️ Sveriges elevkårerna samlades i Jönköpingunder  helgen för att delta i upptakt'15 vilket har varit SÅ kul!!!! Har tagit del av så jävla bra föreläsningar och workshops, fått så mycket inspiration & lärt känna sådana roliga människor. Så grymt!! Nu är jag så peppad för detta verksamhetsåret med kåren 15/16, wihooo!!! 

TACK alla på upptakt'15, länge leve elevrörelsen ❤️