/ Vardag / foton / resor /

TRAVEL

När man sitter på en tråkig Engelska 6-lektion får man väl göra det bästa av situtionen :pp
 
vi tog en sväng till paris, nu under fashion week och allt

vi åkte till thailand och kollade lite fishes

åkte till thorpe park i England för lite karusellåkande

Sist åkte vi till Amerika för ett besök på Yosemite nationalpark
 
tack för en trevlig resa Alice<33
/ Vardag / outfits /

THROUGH MY PHONE

Heeeej och god kväll (natt?). Hur mår ni? Jag mår helt ok, har förkylningen från hell så är helt utslagen och så har jag jobbiga kvällstankar. Så jobbigt att vara själv nu också efter att ha varit med Alicia nästan dag ut och dag in känns det som. Blää, då känslomässigt allt ät nu haha. 
 
Jag har ju iallafall haft studiedag torsdag & idag, fredag. Och i onsdags inledde vi det hela med sektionsfest som var såå kul!!!! Åh, love it. Dock har jag bara en bild att visa innan det spårade och alla klädde av sig till det vet du - klä av sig naken haha. Men en sån jääkla rolig kväll. 
 
 
Dagen efter så städade vi tjejer lokalen och sedan åkte jag in till stan för att möta upp alma för en dag på stan. Vi åt thai silk och shoppade - så bra dag med en sådan saknad tjej ♥
På kvällen åkte jag till Alicia för en myskväll med pga jag är så sjuk så somnade jag rätt så snabbt. Åkte hem därifrån vid 3-tiden idag och gjorde iordning mig för att åka till Solhem där vi i ungdomsrådet premiärstartade vår lilla idé för hösten som är Harry Potter-tema!! Så ikväll visade vi första filmen av alla som finns. Tror det kommer bli kalasbra! Stannade dock inte hela kvällen utan spenderade den med min kusin. Tanken var att vi skulle åka till Öland där skördefesten håller på just nu, men vi struntade i det pga vädret och stannade hemma för en myskväll.
Och här är vi, båda sjuka och ena med ögoninflammation. haha, love us<3
 
Nu när jag har kommit hem så satte jag igång filmen endless love och jag säger bara: wow. KOLLA!!
 
Näe, nu känner jag att hälften har väl säkert inte ens orkat läsa denna text jag skrivit så här bjuder jag på några outfitbilder tagna med min älskade iPhone. Haha, ha det så bra. puss!
 
/ Vardag /

BÄSTA

världens bästa klädsel måste vara myskläder/pyjamas. Går runt i det hela tiden hemma! 

Nu sitter jag med en inlämningsuppgift som ska vara inne ikväll och ska snart packa lite för att åka till Alicia (hehe förvånande) och spendera min natt där. Börjar undra om jag ska skaffa mig en liten garderob där med tanke på att jag sover hos henne hela tiden typ haha?? har redan en tandborste där, kanske man skaffar nyckel också?