/ Vardag /

PLUGG PLUGG PLUGG

Har haft aktivitetsdag (en ledig dag från skolan så länge man inte har rester) idag eftersom det var fkn RUGBY IGÅR!!!!! wow säger jag bara, vilken sport!! Vill typ söka till nästa år haha. Vågar man?
Åter till denna aktivitetsdag iallafall - jag hade omprov imorse klockan 08.10 vilket var väldigt tufft efter bara 4h sömn och efter det så har jag kämpat med min historiauppgift varvat med ett avsnitt av PH som jag missade i onsdags. Väl hemma så kan jag dock inte koppla ifrån plugget eftersom denna uppgift har deadline ikväll 23.59. Så ja, det är bara att kämpa vidare med uppgiften. Men inte länge till, för sen kommer tjejerna hem till mig för lite pizza- och idolmys. ♥
 
plugget blir inte så tråkigt med denna lilla filur, bästa bästa bästa
 
/ Vardag / mina tips / mode /

DEN SVARTA

En svart klänning funkar alltid, alltid, alltid. Här har jag valt ut några stycken ifrån Nelly.com - alla för ett rimligt pris.
 

1. här // 2. här // 3. här

1. här // 2. här // 3. här

1. här // 2. här // 3. här

1. här // 2. här // 3. här
 
/ Vardag / mat / mina tips /

CHIAPUDDING

Hej på er! Måndag idag och jag har tillbringat en väldigt meningslös dag i skolan vilket känna surt eftersom jag varit så himla trött hela dagen. Men nu är jag hemma och laddar om inför kvällens musikalövning som vi utökat tiden med 1 timme då vi har föreställning om fkn 2 helger?? Sjukt. 

Tänkte iallafall tipsa er om en grej, nämligen chiapudding. Många har säkert hört talas om det och igårkväll skulle jag testade jag att göra det. Tanken var att ta med det till skolan/bussen idag men vem tror ni glömde det? Jo jag, så klart. Dock passade det perfekt nu när jag kom hem. 


Jag vispar bara 2 dl solhavre tillsammans med 3 msk frön, sedan efter 15 min i kylen rör jag om lite igen och sedan låter jag stå över natten. Toppade med jordgubbssylt då jag inte hade några när och det var såå gott!!!