/ Vardag /

MIDSOMMAR
Här får ni lite mobilbilder från min midsommar. Den var väldigt väldigt bra trots smågrejer men vem bryr sig om de om 100 år? 
Idag ska jag över till Öland med ett par kompisar och sedan packa det sista när jag kommer hem för imorgon börjar jag mitt två veckors långa jobb som konfirmandledare ute i skärgården. Är såååå taggad!!!! 
/ Vardag /

50års-kalas och barnvakt

Hej på er! Vakade seeeent idag efter att ha varit i Kalmar hela kvällen igår. Va på en 18års-fest och sen innan bussen gick hem så var jag inne i stan en timme. En helt ok kväll. Idag fick jag fixa mig så snabbt jag bara kunde eftersom vi skulle vara ute hos min brors sambos mamma och fixa en överraskningsfest åt henne. Så under denna kvällen är jag även barnvakt åt Eddie. Blir nog en bra kväll. 

En liten överblick på vad jag har på mig och en selfie. 


/ Vardag / mina tips / mode / outfits /

.
när jag för någon dag sen drog fram alla mina svarta jeans i garderoben så valde jag att klippa några till shorts och sedan ett par, alltså dessa ovan, klippte jag till några slitningar/hål på knäna samt klippte av nere vid foten istället för stt ha uppvikt. Mycket snyggt om jag får säga det själv, nöjd med andra ord.