/ Vardag /

GOD MORGON

God morgon på er! 06:13 och här sitter jag och har precis ätit lite frulle efter att ha kommit hem från det lilla äventyret jag gjorde inatt. Åkte nämligen till min käre vän tomas som fiskade inatt. Okej kul tänkte ni MEN det var bara det att det åskade & blixtrade hur mycket som helst så jag offrade typ mitt liv inatt haha. Men, kul hade vi och två firrar fick vi upp. Tog massvis med bilder men låter tomas behålla dem hehe. 
Nu ska jag sova någon timme för ska upp snart igen för att åka till tåget som tar mig mot älskar Göteborg, whiii! Vi hörs. Kram!

Eh hur fint va det inte när solen gick upp???/ Vardag /

30

God kväll på er! Hur har er dag varit? Min har varit så där skönt bra. Vaknade upp hos Alicia av världens jävla åskväder!! Det var sååå läskigt!!! Och under tiden jag & Alicia typ grät så låg emma och bara halvsov pga inte rädd??? Men det gick över sen och då somnade vi om haha. När vi vaknade gick vi till pizzerian och åt frulle haha, så tjocka<33 och sen tog vi det lugnt.

Nu när jag kommit hem har jag hunnit med att duscha, ätit samt packat för imorgon åker jag till Göteborg för att hälsa på familyn. Pappa kommer dock inte hem förrän fredag eftermiddag men ska hänga med syskonen och min plast/låtsasmamma (vet ej vad man säger haha). Och på lördag morgon åker jag till haverdal (ligger typ vid Halmstad) där tjejerna anlänt och så spenderar vi några dagar i Ebbas sommarstuga. Soooo excited!!!! 

Kommer sakna lilla mami dock, men kan va skönt med ett litet break så man får sakna varandra. 


/ Vardag / mode / new in /

NEW IN

förutom laddare och andra småsaker så köpte jag då kläder och ett par skor och jag är mycket mycket nöjd. 

Bikiniöverdel från ginatricot (första gången jag köper trekantsbikini)


Vit jättefin (!!) tunika/klänning, också från ginatricot

En svart, enkel men jäkligt snygg klänning från bikbok


Och mina älskade älskade vans som jag köpte på stadium