/ Vardag /

SAKNAR DETTA SÅ HIMLA MYCKET

Satt & kollade igenom mina bilder och hittade denna bild från mitt konfaläger sommaren 2012 som var såååå kul!! Bland de bästa jag upplevt. Och i sommar ska jag själv vara konfirmationsledare i två veckor, längtar!! Har ni konfirmerat er?


 
/ Vardag / mat /

LÖRDAG

Hej på er! Innan jag börjar skriva lite så vill jag bara förklara varför jag inte bloggat och det är helt enkelt så att the vampire diaries har tagit över mitt mig. Om jag inte jobbar (praktik) så ligger jag hemma & kollar på TVD eller gymmar - så ja, där har ni förklaringen. Men jag har bara några avsnitt kvar sen ska jag försöka komma tillbaka på banan igen. 

Hur som helst, igår tog jah helg och ledighet från min praktik som är på smörblomman (ett ålderdomshem som är såå kul att praktisera på). Jag hade lite kvalitetstid med mamma och vi gymmade sen så festade jag lite hos Fredrik (hehe, bra kombo) och det var jättetrevligt. Ebba sov sedan hos mig och idag gick vi upp relativt tidigt för en förmiddag nere på IP där föreläsning och annat väntade & föreläsningen av Maria Kehagia var sååå bra!!!! Gick sen direkt därifrån till gymmet och körde ett pass med Steise & Ebba, kul!  
Nu ligger jag i sängen och har gjort det i ca 2 timmer för är såå trött. Ska kolla på ett avsnitt TVD, sen sova. Godnatt!

Den sjukt goda middagen mamma och jag åt ikväll, lätt en favoriträtt./ Vardag /

20

20 Januari idag vilket betyder - min allra första praktikdag på ett ålderdomshem. Ska ju praktisera där i 4 veckor nu framöver och än så länge är jag nöjd med min plats. Har även fått mitt schema nu så ska skriva in i kalendern senare så att jag kan planera mina helger osv. Annars? Var på middag igår hos Evelinn med tjejerna (de från klassen) eftersom hon fyllde år i fredags så ska kolla igenom de bilderna jag tog och kolla om jag kan lägga upp dem här hehe. Dagen innan det så festade jag med mina andra tjejer (de tjejerna jag alltid varit med, jobbigt detta med två tjejgäng hehe) och det varade långt in på natten och jag hade skitkul!! Med andra ord har denna helgen varit perfekt!! Nu ska jag kolla lite på TVD, ha det så bra. kram!