/ Vardag /

TORSDAG

Hello! Min gårdag i Karlskrona var såå bra och mitt lag vann på Boda Borg! Vi åt god mat, kollade lite affärer och sedan kollade vi på frost i 3D och den filmen är ju bara sååå bra!! Grät en skvätt också haha. 
Idag känns det i kroppen efter allt klättrade och liknande sen igår så och så har jag sådan sjuk mensvärk, huvudvärk och yrsel så har bara spenderat min dag i sången framför en film. Nu gick jag dock ner för att göra lite sen frukost och det blev bananpannkakor med mörk choklad över, lyx! 

Har numera blivit en matblogg


/ Vardag /

MIN GÅRDAG

Åh vad arg jag blir!! Inlägget jag skrev igår gick inte att publicera så sparade det som ett utkast men sen nu är det borta????? Åh!! Aja, vi börjar om och jag får berätta idag ist. Så ja, igår (tisdag) åkte jag till min efterlängtade Elvira som jag inte träffat på 4 veckor (FATTA FYRA VECKOR!!!!) pga vi haft praktik och det va såå kul. Vi gjorde fattiga riddare, kollade film, sov lite och sedan tog vi en promenad med hennes hund Ludde. Det var en sådan mysig dag och så skönt att äntligen få träffa henne igen❤️❤️ Bästa elvis. Idag är det Karlskrona och Boda Borg med ungdomsgruppen som står på schemat, och vi är alldeles strax framme. Efter det åker vi till Kalmar för lite bio sedan hemfärd, mys! 
/ Vardag / mat / resor /

PÅ TÅGET

Innan vi gick på tåget så köpte vi med oss lite gott från espresso house som jag nu precis har ätit upp. Så gott!! 


Vi har någon timme kvar på detta tåg sedan är det ett byte i Alvesta mot Kalmar och när jag kommer hem ikväll vaknas det först lite middag med mamma och sedan mys med Elma & Ebba. Härligt!