/ Vardag /

MÄTTA & BELÅTNAPhjuu!! Sitter fortfarande med världens matkoma - men såå värt det för det var så jädrans gott!!!! 
Nu ska jag fixa i ordning lite på rummet, ta en dusch och sedan invänta big brother som har premiär ikväll. Ska ni kolla? 
/ Vardag /

31

Hej på er! Igår var det ju somsagt kräftskiva hemma hos mig. Jag & Alicia var dock bara med under tiden vi åt och sedan satt vi och vinade uppe på mitt rum innan vi åkte vidare till bröderna Brajdic där det vankades fest. Väldigt kul och trevligt som alltid! Idag sov vi ut läääänge men nu är vi uppe på benen och är påväg till Kalmar för lite kvalitetstid som innebär restaurangbesök samt 20 minuter i solariet. Vi hörs!/ Vardag /

30

Halloj! Hur mår ni? Jag mår finfint! Igår var det fredag = klarat av ytterligare en vecka i skolan. När jag kom hem fixade jag lite sedan kom min älskade pappa, som jag saknat honom!!!!! Vi åt lite och sådant. Han åkte sedan tillbaka till jobbet och det blev ett jobbigt hejdå :(När han hade åkt hem så kom Alicia, Emma, Isa & Issa till mig och vi körde lite drinkspel och gick sedan bort till ett par kompisar. Stannade inte där så länge utan åkte hem och sov istället. En helt ok kväll. 


Idag ska jag bara fixa inför det sista för ikväll har vi kräftskiva här hemma så Alicia kommer snart tillbaka hit och då ska jag sätta henne i jobb hehe. Ha en bra lördag, kram!