/ Vardag /

4 & 2

Halloj på er!! Idag tog jag farväl av pappa, låtsasmamma & småsyskon och åkte tåget till Vargön där jag har varit i hela dagen hos min äldsta syster Emma som hade kalas för sina små pojkar som fyllde år nu i veckan. Det var så kul att äntligen få träffa dem efter hela 1 1/2 år ♥ Hugo pratar och Elliot går, så mycket man missar när man nästan aldrig träffas. Det bjöds iallafall på god tårta & kanonväder så efter fikat gick alla gäster & barn ut för att njuta av vädret och barnen (läs jag & min mellansyater Melinda) lekte med alla de nya presenterna som var allt från vattenpistoler till asfaltskritor. En härlig dag och bra avslut på lovet. Nu sitter jag på tåget hem till Kalmar, är hemma i Mönsterås runt halv 11 och då ska det bli såååå skönt att äntligen få lägga sig i sängen. 
 
En nöjd Elliot med motorcrossen han fick av mig i present och en glad Hugo.


/ Vardag /

FRIDAY

vilken fredag!! Åkte in till stan tidigare idag och mötte upp Sofie som jag inte träffat sen i typ sensomrars/höstas och vi åt frozen yoghurt vid vattnet och gick i lite affärer. Sedan så mötte vi min syster och köpte lite presenter till söndagens kalas hos min andra syster. En väldans bra söndag i ett varmt & härligt Göteborg med min favorit-Brighton-tjej ❤️ Nu ska jag gå ner till affären och köpa lite grejer till kvällens middag. Sedan fredagsmys! Kram på er.

Minou i förrgår i sin nya tröja jag köpte 
/ Vardag /

BABYBOY

Idag kom jag äntligen hem till min kära familj i Göteborg igen efter att inte varit här på jättelänge. Så idag blev även första mötet med lillebror och han är sååå liten. Har iallafall haft en väldigt bra eftermiddag och kväll här, åkte in till stan vid halv 5 och mötte upp min storasyster för lite mat & fika på uteservering (såå varmt & skönt har det varit). Efteråt har jag bara legat i soffan och myst med min lillebror ❤️ 
Nu ska jag sova, vi hörs. Godnatt på er!

så liten