/ Vardag /

SERIESEGER

Igår så spelade mitt lag match mot Åseda, en vinst med 7-2. Men det var inte bara vinst och ytligare tre poäng som det varit innan, utan igår när vi vann så vann vi hela serien och är nu klara för div 2 nästa säsong och det känns så jävla bra!!! På kvällen firades det såklart och det var en sådan kul kväll. Nu är det ny vecka, möten, aktiviteter, tandläkarbesök & bli frisk står på schemat. Nu ska jag kolla färdigt på ensam mamma söker sen kolla på ett avsnitt oth innan jag somnar. Kram!

Två bilder från igår

/ Vardag / foton /

WE ♥ IT

Vill inte ha höst, viner och kyla. Så en utlandsresa hade varit något nu faktiskt. 
 
 
/ Vardag / foton /

EN BÄTTRE LÖRDAG

Igår var en bra dag. På förmiddagen firade jag min lillasyster Minou som fyllde 1 år i fredags och när kalaset var slut så åkte jag in till stan och mötte upp Sofie för att tillbringa resten av dagen på liseberg och det var såå kul att äntligen få träffa henne igen eftersom vi inte setts sen den 16 juli då vi stod på landvetter flygplats och sa hejdå. Åh, bästa sofie!! Kom hem runt 10 och var så himla trött så jag somnade nästan dirket när jag la mig i sängen. 
Idag har jag bara tagit itur med lite mobil & dator fixningar såsom säkerhetskopiering, lägga över bilder, upddatera mobilden osv, myst med Minou och duschat. Tåget hem till kalmar går 18:05 så har fortfarande tid på mig att umågs med familjen. kram!
Liten tjej, liten tårta. 1 år, 1 ljus.
Och tre bilder från liseberg. Ser en aning konstig ut på första hehe