/ Vardag /

SÖNDAG

Halloj! Har tyvärr inte haft någon tid till bloggen dom senaste dagarna så det är därför det inte har uppdaterats här. MEN, nu har jag tid och ska göra ett litet inlägg åt er. Min helg har varit väldigt bra, hade myskväll med mamma framför let's Dance i fredags och igår så hade min kusin sin studentbal så gick till hembygdsparken och kollade på henne (och alla andra superduperfina människor) och hon var såååå fin!
På kvällen kom mammas kusin och hans familj som vi inte har umgåtts med på jättelänge. Och jag och min syssling Evelina hade så mycket att prata om så när klockan var två tog vi en promenad på 2 och en halvtimme och sen slocknade vi direkt när vi kom hem till mig. Idag? Sov länge, åt frukost och ska snart till mormor. Senare kolla på fotboll i det hemska väder. Nej, nu ska jag fixa mig lite. Vi hörs, kram.

Kolla vad fin hon & hennes pojkvän var

/ Vardag /

ONSDAG

AJ! Ja, fy vad ont i ryggen jag har. Har varit på gränsen att tårarna har kommit under dagen men jag har bitit ihop. Har iallafall fått någon salva (?) som jag smörjer in mig med, får se om den fungerar. Annars? Jo, dagarna rullar väl på trots att dom är långa och tråkiga och motivationen ligger nere på botten. Men det är bara drygt 10 riktiga skoldagar kvar, kämpa!!

Nu ska jag äta lite, sen iväg till kyrkan. Kram!

/ Vardag /

NOSHÖRNING

Ja, det är väl hur jag skulle beskriva mig själv just nu. Har nämligen en gigantisk finne på näsan som inte går att göra något åt. Menmen, det är väl allas tur någon gång. Har iallafall nyss kommit hem från Långemåla där vi vann våran match med 3-0, underbart!! (Ingen kom förbi noshörningen på planen vill jag lova er) så nu leder vi serien igen efter att vi tappat det.
Är jättetrött så ska sova nu, vi hörs. Kram ❤

Ser ni hur stor den är?