/ Språkresa 2013 / mode /

OXFORD STREET

Har hängt på Oxford street hela dagen idag och shoppat, druckit starbucks, njutit av solen, kollat pride-festivalen och bara hängt med underbara människor. Trodde jag skulle shoppa mer men tiden räckte verkligen inte till och det var så himla svårt att ta sig bland de olika affärerna pga paraden. Men, det lilla jag köpte är jag jättenöjd med. Att visa allt är lite svårt dock, men här är några bilder på allt jag köpte (förutom lite smågrejer som är bra att ha & solglasögon)

Affärerna jag köpt allt är Victoria secret, primark & Zara.

/ Språkresa 2013 / resor /

LONDON BABY

Idag är det lördag och jag sticker till London. Hur nice? Just nu sitter vi iallafall på starbucks eftersom vi kom in till stan 1 och en halvtimme innan samlingen. Vi har nämligen kommit försent vare morgon dessa två dagar i skolan bara för att bussen tar så himla lång tid så istället tog vi bussen vid sju för att inte komma sent, men självklart var det inget folk på bussen typ så det tog bara en halvtimme. Typiskt. Men, ingen tackar nej till en mocha cookie crumble på starbucks i väntan på att tiden ska gå. Annars? Shopping i London idag som gäller och imorgon *trumvirvel* EASTBOURNE!! Grymt taggad på båda men Eastbourne är så lite extra pepp på eftersom det egentligen va min & Elmas förstaval med ändrades eftersom inte så många hade sökt dit. Oj, nu blev det mycket text. Vi får höras, kram!

En bild från när vi väntade på bussen häromdagen, Jag, Elma & våra värdsystrar. ❤

/ Språkresa 2013 / Vardag /

BRIGHTOOOON

Heeeeeeeeej!!!
Har inte haft tid att blogga förrän nu eftersom vi kom fram till våran värdfamilj så sent igår & dessutom har haft fullt upp under dagen idag.
Jag hade tänkt att berätta lite om hur min första dag här i Brighton har varit så ja, here we go. Jag bor tillsammans med Elma, en dansk vid namn Anne & en spanjor vid namn Sarah och vi väcktes klockan 7 av Rita (våran "värdmamma") och åt därefter frukost. Jag tog dock jättelång tid på mig för att mitt te var så himla varmt så när jag väl var färdig och skulle börja fixa mig så säger Rita "Are you ready to go girls?" och jag greps snabbt av panik. Men jag gjorde allt på en minut. Men när jag skulle ta på mig skorna så vi äntligen kunde gå så hade jag självklart en trippelknut som jag aldrig fick upp, med det löste sig när jag kom fram till bussen som skulle ta oss till skolan. Vi kom dock en halvtimme sent, hehe (bussens fel) Och som vanligt när man är ny klass så gör man ju bara lite lära-känna grejer. När skolan, 4 timmar senare, var slut så var det dags för en rundtur i Brighton med aktivitetsgruppen och den var helt okej, jobbigt att gå hela tiden dock. Men inte var det slut på det, när vi var färdiga för dagen så skulle jag och mina "värdsystrar" hitta vägen till bussen som var en kamp och väl framme så kom aldrig någon buss så väntade nog i en timme. Jesus. Väl hemma hade Rita fixad god mat & väldigt god efterrätt. Ja, det har varit min dag. Nu ska jag umgås med tjejerna, vi hörs. Kramar ❤
Ps. Jag har wifi här "hemma" så ska försöka uppdatera er varje dag.

Här kommer ett par bilder från dagen.