/ resor /

BERLIN

Har inte bloggat i helgen pga att jag befunnit mig i Berlin med kören. Helgen har iallafall varit helt underbar, och vädret levererade på fredagen då det var hela 26 grader. Dock sjönk det dagen efter, men det gjorde inte något. Jag ska berätta om resan senare & ni ska självklart få bilder men inte just nu. Så länge får ni denna. Kram!

/ Vardag /

MÅNDAG

Ber om ursäkt för att jag inte bloggat men det har hänt så mycket av privata skäl så har inte riktigt prioriterat bloggen.

Hade iallafall en jättebra Fredag trots tråkigheterna. Det var ju somsagt Dansa Mot Rasism och det var så underbart, så sjukt kul att vi tre ungdomsråd klarade det.

Nu har jag iallafall klarat av en relativt jobbig Måndag i skolan och är nu hemma och ska äta min omelett jag gjorde och kolla på ett avsnitt av one tree hill.

Bilder från fredag och framåt.

/ Vardag /

MORNING

Gick upp vid halv sex idag, fråga mig inte varför när jag egentligen kunde ha sovit till minst 7 haha! Nu sitter jag iallafall och kollar på top model och ska snart göra mig lite frukost.

Och ikväll gäller det, dansa mot rasism där som jag har hjälpt till att anordna, dit kommer artister som bl.a. Det Vet Du. Om ni missat detta så är det inne i Kalmar på sandra och insläppet är 19:00. Om ni inte har köpt biljetter finns det att köpa vid insläppet för 100 kr. Hoppas vi ses där!!

En bild på när solen hade stigit upp över hustaken.