/ Vardag /

HEJDÅ SVARIGE

Lämnar snart Sverige då tåget rullar in i Danmark och sen flyger vi till Italien. Så vi hörs antingen när jag kommer hem eller om jag hittar något wifi. Kraaaam ❤

/ Vardag / resor /

SPRÅKRESA

Nu är det bokat och klart så den 19 juni sticker jag och Elma till Eastbourne i tre veckor vilket kommer bli så sjukt jävla kul. Är så himla glad, har velat boka denna resan i 2 år nu och nu äntligen är den bokad och den blev tio gånger så roligare med bästis vid sin sida! Vi ska då alltså åka till Eastbourne som ligger på den engelska sydkusten. Där ska vi bo hos en värdfamij och gå i skolan Mån-Fre och hålla på ett filmprojekt. Eller ah, om det nu finns plats som jag tror det gör och hoppas verkligen också. Får ett brev om 1-2 veckor och då lovar jag att meddela er vad som står osv. Annars? jo, SVINTAGGAD! 

/ mat /

TORSDAG

Hej på er! Idag var det sista dagen i skolan för mig på ett tag för imorgon åker jag till underbara Rom med Ungdomsgruppen i 5 dagar och sen är det ju höstlov också. Så idag när jag kom hem ställde jag mig och gjorde kokospannkakor som jag ska ha på tåget & flyget imorgon. Och så gjorde jag mig en bananpannkaka med kokos i dör med för att få i log något att äta. Och jag rekommenderar verkligen det då det är så sjukt gott. Vet dock inte receptet utan jag hade en halv dl smet kvar och mosade bara i en banan och stekte, men improvisation är bäst! ;)

Nu ska jag packa det sista och även boka en språkresa som jag ska berätta om lite senare, kanske imorgon? :)
Ha en bra torsdagskväll, kram ❤

(Flötig tallrik jag vet, men hade lagt en annan pannkaka där innan)