/ Vardag /

TISDAG

Idag efter skolan stannade jag kvar för att jobba lite extra och höja betygen, och jag blev äntligen klar med skräcknovellen som ska vara inlämnad på Fredag. Men pga att jag är ledig från och med imorgon och inte kommer tillbaka föns på Måndag så var jag tvungen att lämna in den idag. Jag blev riktigt nöjd med mitt slut, och hoppas att jag är en utav vinnarna i tävlingen.

Efter skolan satt jag igång och packade för imorgon åker jag till siestafestivalen, så jag är snart färdig.
Dock har det varit något oändligt strul och tjaffs när det gäller tågbiljetter, mat osv. Trodde att jag skulle döda på mamma och min kusin idag. Och tårarna har bara runnit för jag blir arg och tjurig börjar jag gråta, töntigt..men sant.

Anyway, jag åker vid 2 imorgon och kommer hem på Söndag kväll..så under 5 dagar kommer det inte bli så bra uppdatering så ska se till att göra lite tidsinställda, men grejer är ju den att jag bloggar typ bbara ur min mobil så alla bilder på min blogg är dom jag tar under dagen så får se hur det blir med bilder till inläggen, ska försöka.

Nu ska jag snar kolla på BB och få i mig lite kvällsfika/kvällsmat vilket brukar bestå av youghurt och müsli! kram ♥

At the moment, glad över att jag åker imorgon.

/ Vardag /

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Jag har inte mycket alls att dela med mig av idag, mer än att jag varit hos min moster som fyller 39 år idag. Så det blev tårta där med trevligt sällskap.
Nu ska jag iallafall lägga mig under täcket och försöka sova bort min sprängande huvudvärk jag gått med hela dagen, kramar ❤

/ Vardag /

GODNATT

Innanhav stack på matchen la jag mig, i vanlig ordning, uppe på garagetaket och solade lite och åkte senare vidare till mormor för morsdag-fika. Efter någon timme eller två så satt jag mig i bilen till Västervik där vi tyvärr förlorade med serieledarna Västerviks FF, men vi spelade så sjukt bra och jag var inte det minsta arg eller besviken, vi kan inte ge mer än vårat bästa..vilket alla verkligen gjorde idag!
Efter matchen begav vi oss mot McDonalds för att käka upp alla happymeal och satt oss vid vattnet, vilket var jätte mysigt och nu orkar jag inte skriva mer, har tagit mig en kvart bara för att jag "vilar ögonen" då och då.
Näe, dags att sova. Godnatt ❤