/ Vardag /

30 DECEMBER

Ledsen att jag inte uppdaterat något men jag har haft maginfluensa och inte haft orken till att blogga. Hade knappt ork till att stå upp på benen i 5 minuter utan att ta stöd, mådde verkligen jätte dåligt så hoppas ni förstår. Annars? Jo, dagen innan jag blev magsjuk fyndade jag massa på rean bl.a. lite saker till nyår som ni ska få se imorgon och om kvällarna har jag suttit och gråtit till filmer som bl.a. Dear John & Pearl Harbor & ätit massvis med kiwis. Ikväll är det dock inga snyftfilmer & inga kiwisar - utan filmer som På spaning med Bridget & 17 again med ett glas vatten (haha) Ni får ha det så bra, syns imorgon ❤

Hoppas ni förstår att jag inte har några bilder med tanke på att jag legat i min säng i 3 dagar & bara strosat runt i pyjamas. Men bild på lite kiwis har jag.

/ Vardag /

HOME SWEET HOME

Kom hem till mamma för några timmar sen och tog direkt en dusch för att piggna till. Sen har jag bara legat i soffan resten av kvällen och nu har min bror & hans sambo varit här för att fira lite minijul och jag fortsätter kvällen med att spendera tid med min saknade bästa vän Nelly, vilket känns välbehövligt. Hoppas ni haft en bra julhelg. Kram!

/ Vardag / outfits /

GOD JUL

Hoppas ni haft en bra dag och till er alla önskar jag en riktigt god jul ❤