/ Vardag /

jag lever, acually

vet att jag är rätt dålig på att uppdatera, men jag har verkligen inget att skriva om. och inga bilder, för jag har inte tid. tråkigt nog.. kan iallafall berätta om min sjukt långa dag! vaknade med matilda bredvid mig, gick till skolan som har varit cepe lång, och så sjukt tråkig. hatar torsdagar, sitter fan i so:salen på morgonen i 2 timmar?!?!
våran klass har iaf kommit igång med våra planer när det gäller samla in pengar till klassresan, vilket är sjuuukt bra. tänker faktiskt inte dela med mig om det här just nu, därimot när vi börjat göra det "officiellt" haha ;)

hade iaf träning idag, och den var kul..inte alls jobbig som jag hade tänkt mig, var väldigt otaggad!
men jag kämpade för att bli uttagen till matchen på söndag, och det blev jag!!
HÄRLIGT, så kom och kolla, halv 11 på IP. dock missar jag konfermationen osv. men aja!
näe, ska fan sova nu! godnat..kram!

/ tävlingar /

TÄVLING!

tävlar på www.kenzasfanpage.blogg.se om ett iphone skal, som kommer sitta som en smäck på min nya iphone som jag ska få! vart man hittar alla tillbehören som man kan vinna hittar ni här!

min motivering: som sagt, när jag får min nya iphone så vill jag ju att den ska hålla så läänge som möjligt för jag är väldigt väldigt klumpig, och ett skal borde ju skydda den rätt så bra? och jag ska ju ha en vit, vilket gör att jag kanske lätt tröttnar på den, så då är det ju bra om jag har ett svart skal? och så som jag fattade det, vilket jag säkert har fel om så är det en laddare i skalet och det skulle verkligen vara PERFEKT!!!!!!
så nu hoppas jag att jag vinner, håll tummarna för mig!
KRAM!

nu ska jag sticka i väg och träna!
/ Vardag /

@lääälin

hade det asbra med mina tjejor igårkväll& gick upp tidigt för konfa! gjorde inte alls mycket efter det, va med nelly, ebba&elma..dock sov jag medans dom kollade på film! haha.  åkte hem, men vände lika snabbt för att gymma med ebba&hennes mamma på det relativt nya gymmet vid gamla systembolaget! asgutttt!
nu sitter jag hos elin, trött som ett svin och kollar på skins & efter det blir det jersey shore och sen direkt i hennes säng, asgutt! hoppas ni haft en bra helg, för det har jag haft! kramkram!